Energielabel

Informatie over het energielabel van uw woning is op veel plekken op het internet te vinden. Ook kunt u iemand van een woningbouwvereniging of een deskundige langs laten komen om dit te checken en te kijken waar er nog verbetering mogelijk is. Het energielabel van de woning kan grotendeels worden verbeterd door isolatie, dit kunt u laten doen door bijvoorbeeld SCHOTGROEP Isolatie. Ook kunnen zij u veel vertellen over dit label.

Het energielabel straalt iets uit over uw woning. Namelijk hoe zuinig hij is. Het gaat van rood tot groen. Dus van slecht tot goed. Van niet zuinig tot zuinig.

Energielabels zijn er voor meerdere dingen, maar deze tekst gaat, zoals de titel aangeeft, over energielabel woning, dus het energielabel van uw woning. Er valt super veel over te vertellen dus dat past nooit op dit stuk wat ik heb. En daarnaast zou het u dan ook enorm veel moeite kosten om allemaal te lezen. U heeft ten slotte wel wat beters te doen, zoals iemand bellen om uw energielabel hoger te maken. In de tijd dat u dit aan het lezen bent had u al een specialist langs kunnen laten komen om te kijken waar nog verbetering mogelijk is. Dit heeft u niet gedaan omdat ik blijkbaar nog steeds uw aandacht heb.

Naast het energielabel heeft deze tekst ook nog een ander woord in de titel staan, namelijk woning. Uw woning is het huis waarin u leeft en dagelijks te vinden bent. Het is ooit gebouwd en daarna bent u er in getrokken en heeft u het een beetje eigen en comfortabel gemaakt. Een woning bestaat uit vele muren, zowel binnen als buitenmuren. Van alle buitenmuren zijn er een groot aantal die ook spouwmuren hebben. Deze kunnen door SCHOTGROEP Isolatie worden opgevuld met isolatiemateriaal en op deze manier kunt u het energielabel van uw woning verbeteren.