Guasha bedrijfsauto met een financial lease

cbd olie

Een mooie auto rijden willen we allemaal! Wanneer je je eigen bedrijf hebt, geeft dit mogelijkheden om een bedrijfsauto te rijden met een financial lease. Dit heeft niet alleen voordelen belastingtechnisch, maar ook mogelijkheden voor reclame op de auto.

Natuurgeneeskunde Guasha heeft ervoor gekozen om twee bedrijfsauto’s aan te schaffen met een financial lease via Rosfinance.nl. Wij zijn erg blij met onze auto’s en maken er dankbaar gebruik van.

We rijden maandelijks vele kilometers door Nederland voor om onze behandelingen en cursussen aan mensen door heel het land aan te kunnen bieden. De vraag is groot en het aanbod klein. Bedrijfstechnisch biedt het voor ons dus grote kansen om op nationaal niveau onze diensten te kunnen aanbieden.

Bij grote afstanden is de afschrijving van een auto natuurlijk een stuk hoger dan een particuliere auto bij kleine afstanden. Deze lasten komen overigens voor rekening van het bedrijf, niet een werknemer of voor de rekening van de eigenaar van het bedrijf. Financieel gezien is het dus netjes om een bedrijfsauto te nemen.

Natuurgeneeskunde Guasha is een klein bedrijf. Met dit soort financiële en technische vraagstukken en afhandelingen wil ik mij niet te veel bezighouden, want deze houden mij af van mijn echte werk waar mijn interesse, passie en mijn hart ligt. Maar, het moet toch geregeld worden.


Twee bedrijfsauto’s met een financial lease

Ik ben erg tevreden met de helpende hand die Rosfinance.nl heeft aangeboden. Via hen heb ik de financial lease van de twee bedrijfsauto’s geregeld. Ze hielpen mij met alle benodigde documenten, dachten met mij mee en hielpen mij op weg. Zij gaven mij veel vertrouwen in hen en hun bedrijfsvoering. Het heeft mij veel tijd en moeite bespaart.

Een financial lease is een financiële regeling waarbij de klant de auto uitzoekt en het aankoopbedrag bepaald. Rosfinance.nl financiert vervolgens de auto en de klant betaalt een maandelijks bedrag aan de leasemaatschappij voor de financial lease. Aan het einde van de leaseperiode is de auto van de klant.

Ik heb een financial lease afgesloten waarbij het onderhoud van de twee bedrijfswagens is gedekt. Dit neemt mij namelijk veel zorgen en risico uit handen. De auto’s zijn erg belangrijk voor mijn bedrijf. Zonder de auto’s heb ik echt een probleem en dien ik auto’s per dag te gaan huren. Dit huren van auto’s zal alleen maar een onnodige kostenpost vormen. Al deze kopzorgen zijn weg doordat ik het onderhoud heb uitbesteed. Het is als het ware geregeld.

Voor mij is dat fijn, want ik houd mij liever bezig met de kerntaken van mijn bedrijf. Auto’s, financiële dingen en administratie zijn dingen die ik liever uitbesteed. Vaak zijn het toch dingen die geregeld moeten worden. Ik moet controle houden over de zaken. Deze zogenaamde ‘bijzaken’, zoals ik ze graag noem, zijn toch zaken die ervoor kunnen zorgen dat je bedrijf failliet gaat. Denk bijvoorbeeld aan een belastingschuld doordat de administratie niet goed wordt gedaan en de belastingopgave niet op tijd wordt ingevuld. Het is dus zeker belangrijk om deze zaken goed te regelen en organiseren.

 

Terug naar Home